Mallorca

Mallorca

Spania
Kan nås med få timers flyreise fra de fleste europeiske byer. Denne idylliske øya vil gjøre at du blir forelsket med det samme du lander. Uansett hvor du kaster blikket vil det være noe for enhver besøkende, fra bygninger til historiske gjenstander og naturlige landskap, til festivaler, byliv, fritidsaktiviteter og gastronomiske opplevelser. Det er bare å glede seg, men ikke slapp av for lenge, da du helt sikkert ikke ønsker å gå glipp av alle de forskjellige tingene, som gjør denne øya til et virkelig mesterstykke. Se turer til Mallorca

Mallorca Golfhøydepunkter


Byer i Mallorca

 
 
18
Golfbaner
300
Solfylte dager
EUR 2.75
Øl (pint)
EUR 0.83
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Mallorca

Golf course - Takbarer og gastronomi

Takbarer og gastronomi

I og med at denne byen sies å være den vakreste i Spania, er de flere muligheter til å se den I fugleperspektiv, samtidig som du nyter en herlig drikke. Maten rangerere over alt fra små, lokale restauranter til restauranter i Michelin-guiden.
Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Bortsett fra golf, er seiling en av sportshøydepunktene på Mallorca. Det er også flere muligheter til å oppleve en av øyas alle viker ved å leie en liten båt eller kano og ta en padletur. Og hvorfor ikke dra på fisketur, sykle, klatre, ri på hester, spille tennis, eller spille golf på en av de mange golfbanene i verdensklasse som finnes på Mallorca.
Golf course - Severdigheter og attraksjoner

Severdigheter og attraksjoner

Her er det også mye av historisk interesse for besøkere – tidligere historie, utviklingen opp gjennom årene og ny historie. Videre finnes flere museum og bygninger med nye historier og hendelser, som har formet denne unike destinasjonen.