Madeira

Portugal
En øy med naturlig skjønnhet som ligger i Atlanterhavet. Denne rolige, koselige portugisiske øya utenfor den afrikanske vestkysten er internasjonalt kjent for sitt praktfulle naturmiljø med flora og fauna som vokser naturlig og uberørt. Havnene langs kysten er idylliske og perfekt integrert med de omkringliggende fjellene i en harmonisk atmosfære, som vil virke beroligende på alle feriegjester. Det samme gjelder golfbanene, med naturlige planter og trær, som består av av perfekte, velstelte fairways og greens. Utsikten er golfbanene nesten uvirkelig, da horisonten er uendelig, med himmel og hav som til slutt går sammen og skaper et fantastisk bilde av skjønnhet. Se turer til Madeira!

Madeira Golfhøydepunkter

 
 
2
Golfbaner
270
Solfylte dager
EUR 3
Øl (pint)
EUR 0.47
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Madeira

Golf course - Sport

Sport

Den verdenskjente fotballspilleren Cristiano Ronaldos karriere startet på Madeira og har et museum dedikert til hans karriere og hans bidrag til sporten. Havet fungerer som en lekeplass for besøkende, som kan oppleve alt fra surfing, bodyboarding, stand-up padle, sportsfiske, dykking og klippehopping.
Golf course - Hager og parker

Hager og parker

Det eksotiske grøntområdet, balansert med turkisblått hav og fargerik vegetasjon, vil tilfredsstille enhver besøkende på jakt etter en harmonisk og naturlig opplevelse. Fordi to tredjedeler av øya er et vernet område, forblir mye av øya urørt. Det finnes også botaniske hager med over 2000 plantearter fra hele verden, i tillegg til med et amfiteater.
Golf course - Funchal

Funchal

Lokalbefolkningen i denne 500- år gamle byen er veldig gjestfrie og imøtekommende mot besøkende. Til tross for den lille størrelsen på byen, er det en overflod av plasser og steder som du ikke må gå glipp av, når du besøker dette Atlantiske paradiset. Kystbyer, bondemarkeder, vingårder, museer og selvfølgelig den utrolige utsikten over havet.