Gran Canaria

Spania
Denne vulkanskapte øya har vært et yndet sted for besøkende siden slutten av 1950-tallet. Ikke bare øyas kultur og historie er meget fascinerende, men også omgivelser med uberørt natur går usett forbi. Gran Canaria tilbyr besøkene en fantastisk blanding av fjell, klart akvamarinfarget vann, samt meget underholdende golf. Golfbanenes fairways er omkranset langs kantene av palmetrær sammen med majestetiske scenarier. Besøk Gran Canaria og ta en innbydende dukkert blant historisk kultur, hyggelig lokalbefolkning, fremragende arkitektur og sjarmerende inntrykk. Det hender meget ofte at besøkerne kommer tilbake for mer, enten for å oppleve noe fra tidligere besøk, eller delta I aktiviteter, samt besøke steder de gikk glipp av ved forrige besøk. Se turer til Gran Canaria her!

Gran Canaria Golfhøydepunkter


Byer i Gran Canaria

 
 
4
Golfbaner
320
Solfylte dager
EUR 2
Øl (pint)
EUR 1.10
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Gran Canaria

Golf course - Mat og drikke

Mat og drikke

Gran Canaria har mye å tilby av varierende smaker, som vil prege deg for livet. Med et stort utvalg av lokale produkter, vil restaurantene servere friske, sunne og bærekraftige måltider, som vil tilfredsstille enhver gastronomisk gane. Innta måltider over alt, fra havn eller hvor som helst, eller finn en skjult hule i fjellene, der urbefolkningen vil gi deg en helt spesiell opplevelse med servering av delikat, hjemmelagd mat.
Golf course - Natur

Natur

Turfolk vil finne alle deler av en magisk tur blant dyreliv og frisk, foranderlig vegetasjon. Det finnes forskjellige plantearter rundt hvert hjørne av øya. Det er mulig å nå de fleste fjelltopper, der turgåere kan nyte panoramaer, som vil overskride din største forventing I løpet av dagen, fra en skyfri himmel til ufattelige, en mørk himmel full av stjerner som vil værer tankevekkende for de fleste stjernekikkere.
Golf course - Kultur

Kultur

Som naboer til kysten av Vest-Afrika, stammer grunnpilarene i denne spanske øyas kultur fra en solid blanding av multikulturelle aspekter, som har etablert denne fargerike verden av kulturarv. Du vil helt klart trenge flere enn èn tur hit, for å få det fulle bilde av Gran Canarias kulturarv, med museum, arkeologiske parker, fremragende arkitektur og den lange lunsjpausen (the Great fiesta) midt på dagen.