Costa del Sol

Spania
Visste du at solen skinner her ca. 260 dager i året? I tillegg kommer fantastiske tilbud som golfklubber, deilig god mat, levende kultur og landskap som tar pusten fra deg; så du skjønner fort hvorfor Costa del Sol stadig blir valgt som golfferiemålet framfor alle. Etter en spennende runde golf kan du bestemme deg for om du vil gå en tur gjennom de sjarmerende gatene i gamlebyen i Malaga, eller om du vil nyte solen på en av de solfylte strendene. Hva du enn foretrekker er du sikker på å ha det helt fantastisk mens du spiller favorittsporten din. Se turer til Costa del Sol!

Costa del Sol Golfhøydepunkter

 
 
48
Golfbaner
260
Solfylte dager
EUR 3.56
Øl (pint)
EUR 0.82
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Costa del Sol

Golf course - Mat og drikke

Mat og drikke

Costa del Sol tilbyr en fantastisk kombinasjon av det beste fra det spanske, jødiske og arabiske kjøkken. Et av høydepunktene fra det lokale kjøkken er fersk sjømat, men du burde også prøve de berømte gazpacho, churros og tapas.

Ikke gå glipp av Chiringuitos, typiske strandrestauranter som tilbyr lekker stekt fisk og espetos de sardinas (grillspyd med sardiner). De er det aller beste fra det andalusiske kjøkken og en lokal delikatesse.

De som ser etter innovasjon og noe utenom det vanlige vil ikke bli skuffet – åtte restauranter på Costa del Sol har fått Michelin-stjerner for kvaliteten deres.

Golf course - Strender

Strender

Ideelt for alle soltilbedere og et perfekt sted å slappe av etter en utfordrende runde. Varmt klima året rundt, nydelige strender og flotte restauranter er det som gjør kysten av Costa del Sol unik. Noen av de beste strendene i Costa del Sol er Playa de Burriana (Burriana-stranden), Playa Malapesquera (Malapesquera-stranden) og Playa de Cabopino (Cabopino-stranden).

Nyt varm sand under føttene og lytt til de avslappende lydene fra sjøen mens du planlegger neste runde golf. Du vil bli overrasket over hvilken forskjell det utgjør.

Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Uforglemmelige golfopplevelser er ikke den eneste grunnen til at du vil elske å være på ferie på Costa del Sol. Området tilbyr et yrende kulturliv hele året. Feiringen av karnevalet må du ikke gå glipp av. Forvent fargerike kostymer, parader, masse musikk og mye drikking og dansing.

\n

Mange festivaler i sommermånedene tilbyr underholding for kino-, musikk- og matentusiaster. Sørg for å besøke Malaga under Málaga Feria i august for å nyte fyrverkeri og flamencoshow. Hvis du besøker i september eller oktober er festivaler i Fuengirola og Nerja noe du bare må få med deg.