Alicante

Spania
Det klare, blå vannet vil hypnotisere enhver som kaster blikket på destinasjonen, som er den eneste i sitt slag. Utmerkete gastronomiske spisesteder og mange kirker og museum, som fremviser en meget rik kultur og en historie som har skapt dette fenomenale stedet. Besøkere vil bli ønsket velkommen av en mengde butikker, fra verdenskjente, eksklusive merker til små, sjarmerende suvenirbutikker. Nyt middelhavsatmotsfæren om dagen og delta i byens livlige natteliv etter en lang dag i sola. I tillegg til utrolig fantastiske golfbaner! Se turer til Alicante!

Alicante Golfhøydepunkter


Byer i Alicante

 
 
26
Golfbaner
321
Solfylte dager
EUR 1.71
Øl (pint)
EUR 1.43
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Alicante

Shopping

Det perfekte stedet for å fylle garderoben med nye, spennende klær og tilbehør. Alicante har alt fra luksuriøse designerbutikker til lokale, egentilvirkede varer. Mercado Central marked er et must for den som er ute etter en typisk Alicante shoppingopplevelse. Navnet på tre gater for handlegale besøkere: El Barrio, Panoramis og El Corte Inglés.

Spesielle hendelser

Her er det god grunn til å kunne feire og til å få en flott opplevelse i løpet av mange spesifikke perioder av året. Det verdensberømte Cirque du Soleil vil gå av stabelen i løpet av sommeren, godt kjent som en av de beste underholdningsarrangementene I verden. Gatene fylles med glade folkemengder på tallrike arrangementer gjennom årets løp, som Hogueras de San Juan, Carnaval, Moros y Cristianos og Semana Santa & Navidad.

Mat, drinker og natteliv

Gjør et avbrekk i handlerunden og nyt delikat, nylaget mat, som serveres rundt alle byens gatehjørner. Kaffen er utsøkt og måltidene serveres I flere forskjellige former og smaker. Horchata er kjent som den lokale drinken i Alicante og som alle gastronomiske entusiaster må prøve under sitt besøk her. Her vil du finne alt fra små, lokale spisesteder til restauranter med stjerner i Michelin-guiden.