Algarve

Portugal
Velkommen til Algarve – en vakker region i det sørlige Portugal og et av de mest populære reisemålene for ferierende. I det sekundet du prøver den nydelige sjømaten, besøker de gylne strendene og kjenner den friske brisen mot ansiktet, kommer du til å bli forelsket. Fantastiske golfklubber med vidunderlige fasiliteter er Algarves stolthet, noe som faktisk betyr at den neste ferien din blir en suksess. De lokale liker å snakke om Algarves to ansikter – innlandet og kystlinjen. Hver av dem byr på ulike opplevelser og attraksjoner, men de er begge verdt å utforske. Hvis du har lyst til å oppleve hverdagslivet i Portugal, kan du besøke gamlebyen i Albufeira og gå på de brosteinsbelagte gatene og beundre de fargerike bygningene. Ta turen til en av de nydelige strendene, som Praia do Camilo eller Praia da Marinha, hvis du foretrekker å sole deg, snorkle og oppdage urørt natur. Se turer til Algarve!

Algarve Golfhøydepunkter

 
 
19
Golfbaner
300
Solfylte dager
EUR 2
Øl (pint)
EUR 0.50
Taxi 1 km
 
 

Ting å gjøre i Algarve

Mat og drikke

Siden Algarves kystlinje er over 200 km lang er det ikke overraskende at sjømat utgjør størstedelen av det lokale kjøkkenet. Pass på at du prøver forskjellige fiskeretter - i Algarve er fisken forberedt på alle mulige måter. En av de mest berømte rettene er Bacalhau à Brás, laget av strimlet torsk, stekte poteter og løk, blandet med eggerøre.

Hvis du er mer av en søt tann, har Algarve noen få deilige alternativer. Carob er en hemmelig ingrediens i mange desserter, som Tarte Mista Algarvia (en smakfull tærte med fiken og mandler) eller Tarte de Alfarroba (en karob kake med mandler som smaker som sjokolade).

Strender

Algarve har alt som behøves for en perfekt dag på stranden – solrikt og varmt klima, fin hvit sand og klart, rolig vann. Noen av de beste strendene er Praia de Odeceixe, Praia do Martinhal og Praia do Alvor.

Det fins et utall av huler og klippeformasjoner som du kan utforske langs kystlinjen. Dra på en av de guidede båtturene, der de lokale viser deg alle de skjulte perlene i Algarve. Det er to huler som virkelig skiller seg ut: Benagil og Zorreira. Sørg for at du besøker dem, og du er garantert uforglemmelige opplevelser.

Serra de Monchique

Serra de Monchique er et interessant alternativ for dem som ønsker å bruke fritiden på en mer aktiv måte. Du kan gå på en lang tur, prøve fjellsykling eller drive med fugletitting. Uansett hvilket alternativ du velger, er du garantert spektakulær panoramautsikt over Algarve.

Hvis du trenger å slappe av, bør du finne veien til Caldas de Monchique, et skjult spa i nærheten av landsbyen Monchique. Det antas at det er her man finner det beste vannet i Algarve, vann med helbredende virkning som kan hjelpe mot revmatisme og enkelte respiratoriske lidelser. Et perfekt sted å rense sinnet før den neste golfrunden.